TURKAR = PEDOFILER

Fan va jag tycker att "turkar" är äckliga. Alla turk-killar måste vara pedofiler och överkåta 24/7 för dom vet ju inte hur man ska bete sig när det är kvinnor i närheten. Dom får säkert ståis bara man öppnar käften.

Usch, jag tror att alla muslimer är så, för dom är ju lite som dom vart, helt enkelt!

SVENGELSKA, A GOOD SPRÅK

Jag tycker att SvEngelska är ett bra språk, ett språk som alla borde lära sig. Dock kanske det inte är så svårt att faktiskt lära sig? Nej more SvEngelska to the folket. Because jag like it! And you borde like it med. Plus att everyone, or nästan everyone use this språk.

Håller ni with me? Självklart you do!

ATT SPAMA..

Förstår inte varför en del ska spama dom stora bloggarna. Med spam menar jag upprepade kommentarer gånger 1000. Ni vet kommentarer som innehåller en länk osv.. Man måste ju vara helt puckad om man gör så, jag menar dom stora bloggarna har ju vett att spärra IP:N osv..

Nej själv spamar man dom mindre bloggarna för dom begriper inte att man faktiskt kan spärra någons IP haha...


MUSIK

Något som jag verkligen älskar, är grymt bra musik. Men ingen emoskit, eller jazz eller liknade. Det är musik som döva kan lyssna på, det är sant, faktiskt ;) Så eftersom jag kan vara snäll så ska jag ge er lite gryma musik tips.

Och bara därför så funkar inte youtube för tillfället, aja whatever får väl bar askriva låtarna så får ni leta reda på dom själva ;)

Michael Jackson - Man in the mirror (Hans bästa enligt mig!)
Riz - Gone with the wind
Iyaz - Replay
Jay Sean - Do you remember
Kristina DeBarge - Future love

Där fick ni tips på dom bästa låtarna just nu, love it bitches!

IDAG VAKADE JAG..

..till ett konstigt ljud. Trodde först att jag drömde när jag slog upp ögonen. Att jag liksom såg mig själv på något vis, i drömmarna. Men katterna slickade varandras intimadelar, på mig, på min säng, på mitt täcke.

Då vågade jag inte sova mer. Därför är jag trött just precis nu.


JAG BLEV ÅRETS BLOGG!!



- Jag vill tack mina underbara inlägg, min fina design, mina flera tusen läsare, mitt bloggnamn, mina tankar, mitt självförtroende, mitt liv, min humor men främst vill jag tacka den underbaraste av dom alla, mig själv.

Tack Gud, fan och hans brorsor för att jag vann titeln som årets blogg. Den enda och sanna vinnaren är jag, bästaste, underbaraste jag!

Nej ärligt talat så skiter jag helt i blog awards, vad ska det vara bra för? Jag vet att jag sopar matten hundra gånger om, trots att jag inte fått något diplom eller statyett i blogga-bäst-kategorin.

Och förresten är blog awards så 2008 ;)

JORDEN KOMMER EXPLODERA..

Har ni hört att jorden ska sprängas snart? Vet inte exakt hur det kommer fungera men den 121212 ska jorden iallafall bombas iväg ut i atomsfären. Därför ska jag och mina närmaste flytta till Mars. Vi ska boka en rymdresa, skaffa rymddräckter och sväva uppåt. Jag tycker att fler borde göra det.

Undra om man möter på några marsmänniskor, det vore ju trevligt. På något vis måste man ju fortplanta sig, och jag knullar ju inte med mina polare precis.


DU ÄR JU SOM DU VART DU..

I sommras hände en rolig grej. Det var fest, jag var full och levde livet. Rätt som det var så frågade min kille mig:
-Är det där en kille eller tjej?
Och gav en killpolare till mig en konstig blick. Jag vek mig bokstavligen av skratt, tårarna sprutade och för någon sekun så slutade jag nog andas med. Jag samlade mig och svarade:
-Hahahahahaha det är en kille!
Jag gick runt till alla som var där och sa det där, killen som vart ifrågasatt om sitt kön hade ingen aning om vad jag och alla andra skrattade åt. Det enda han sa var:
-Linnea du är ju som du vart du..

Ja och det är jag ju också, som jag vart alltså.


EN KROCK..

Idag krockar bloggen med mina vardagligabestyr. Så ja, bloggen blir lite lagd åt sidan idag med, tyvärr. Men ska försöka och blogga så gott det går, damn man blir ju fan beroende av den här skiten haha..

Men vi hörs senare och då ska ni får humor, eller provucation som vissa kallar det ;)

NU FÅR NI SKÄRPA ER..

När ska läsarna lära sig att just läsa? Ibland undrar man ju om helabunten kollat för mycket på solen och drabbats av blindhet, då en del ska kommentera att det jag skriver är fel, hemskt, taskigt osv.. Som sagt nyckelordet är humor, måste man spotta in det i pannan på vissa eller? Nej, läs min blogg med humor, då läses den bäst..

..Sen kanske vi inte delar samma humor, men då får man ta att andra är olika. Men som sagt tagga ner och ska ni läsa min blogg, läs den inte så seriöst!



Och det där inlägget som handlade om slöjor.. Jag trycker in ner en hel religon, utan jag tycker att det är fel att bära slöjor och burka, då jag tycker att kvinnor ska få visa sin skönhet och vi andra ska kunna se vem vi snackar med.


SEXIGA FRÅGOR


JAG HÖLL ANDAN..


Det ska ju eventuellt blir förbjud mot slöjor, burka och allt annat sånt där fult. Vilket inte är mer än rätt, då det ser förjävligt ut och när jag var liten så höll jag andan om jag gick förbi en med slöja.

Fast har man en bad hair day så är väl slöja ett passande val, men nja.. Slöjor hör hemma på ett ställe och det är i kyrkan. Men muslimerna gifter sig väl inte i våran kyrka ändå, så dom kan ju skippa den helt och hållet.


RAPKALAS,RUNKTÄVLINGAR..

Fredag och helg, yiiha eller?
Merparten av mina roliga tjejpolare som jag alltid brukar festa med har skaffat kille, kul? Säkert dötrist, långtråkigt och alldeles, alldeles underbart för dom, men för lilla mig? Som älskar att festa trots att jag har kille? För mig suger det getkuk och mer därtill..

Så får kanske hänga med killgänget ikväll? Mina mogna och helt normala killpolare.. Så kan vi ju köra med rapkalas, runktävlingar och vem-som-dricker-upp-ölen-snabbast. Blir säker skit skoj, speciellt det där med att runka, har alltid velat haft en kuk så jag kan runka av mig själv.


Efterfest i trappuppgången sen då..killar?


!

Godmorgon superstars! Just nu hinner jag varken blogga eller svara på kommentarer. Ska iväg en sväng nu, men är väl tillbaka på eftermiddagen. Och då jävlar görs vi då ;)

HAR FÅTT HJÄLP - YIIHA!

Har nu fått hjälp med mitt lilla problem här under. Och det var minnsan simpelt, trodde det skulle vara skit svårt haha! Men snälla Johanna (nu besöker ni henne och så kanske ni får massa pussar av mig sen haha) beskrev så jag fattade, snällt! Så ni andra som ville ha hjälp med detta, kolla bara på kommentaren ovan och ni fattar! :)


I NEED HELP!

Kan någon hjälpa mig? Jag vill ändra på detta "2009-10-15 @ 17:59:29" allts så att jag kan ändra det som jag vill.. Alltså själva "utseendet" eller va man ska kalla det... Ex: Skrivet : 2009-10-15 Klockan : 17:59:29. Fattar ni? Vill ändra detta så nog som kan hjälpa? Den som hjälper mig länkar jag såklart ;) Har kollat på DDB's sida, men hittar ingen info om hur man ändrar detta där..



VAD TROR NI?

På blog awards ska jag ha på mig en svart sopsäck, ge fan i och platta håret så det blir alldeles krulligt och inte ha en gnutta smink, så mitt naturliga jag syns riktigt ordentligt. För på en sån stor gala måste man ju visa vem fan man är och inte gör jag det med en klänning värd en miljon, med en frilla som egentligen är ful så in i helvete och med ett ansikte som liknar något taget ur haloweenhelgen.


UPDATE: Nej jag är inte bjuden haha.. Roligt att merparten trodde att jag faktiskt var bjuden, ett bevis på att min blogg äger ju ;) Och länken går till akp.blogg.se! ;)

SYSTER PÅ LINJEN

Min lillebrorsa har skaffat en ny tjej fick jag reda på här om dagen. Besökte hennes fjortisprofil på bilddagboken.se och fick se vad det var för ett fanskap. Hon såg ut som en blondin, med en blondering som tja.. hade blivit gul och hennes ansikte, törs jag ens nämna? Vill ju behålla min brorsas stolthet en aning.

Så jag på telefonen, ringde brorsan och tog ett rejält snack med honom..

Jag - "Vafan har du skaffat för jävla tjej?!?!?!?"

Brorsan - "Ehm.. Jossan heter hon.."

Jag - "Ja men ser du inte hur fan hon ser ut?"

Brorsan - "Jo.. Men henne har jag bara för att få testa på lite saker.."


Lite saker = SEX fucking jävla SEX! Min lillebror, usch.. Spyr på bara tanken, men sådan syster sådan broder.

SUGEN PÅ DOGGING?

Fråga Olle Dokumentären är grymt bra. Fick lära mig vad "dogging" innebär. Så nu vill jag sätta mig i första bästa bil, ägd av en total främling och "dogga" lite. Helst om man får åskådare ;) Så kom förbi och blinka med din bils strålkastarljus så kanse du också får vara med.. 
                              


KUNGEN TOG SIG EN RIDTUR

Gubben - "Men vart har du gjort av gamle Svarten?"

Jag - "Va vem är det?"

Gubben - "Ja men hästen som ska dra vagnen vår när kungen kommer.."

Jag - "Men kungen kommer inte"

Gubben - "Jo men det stod i tidningen att kungen skulle rida förbi hela kommun'.."


Gubben som varken har ögon till att läsa, eller minnet till att komma ihåg, sa det där till mig, en vanlig dag på jobbet. Ibland lönar det sig att torka skit.. ;)


NÄR EN LESBISK RAGGADE PÅ MIG..

Igår raggade en lesbisk på mig. Usch, hon hade hår under armarna, flottigt hår och gula tänder. Och inte nog med det, så var hon rödlätt och luktade albino. Vi höll iallafall en liten, lätt konversation. Hon skrämde mig och ja, jag vart äcklad. Och ja den ägde verkligen rum, v e r k l i g e n haha!


BECCA'S SKÖNA BLOGG

Vet ni en sak? Jag vet en blogg som förtjänar grymt mkt mer läsare. Min "lillasysters" blogg. Så alla besök henne nu, så får ni kanske en puss av mig ikväll, mjaau haha ;)

Becca's Suveräna lya har ni här » klicka här «

Själv ska jag nu se på tv,
men har en gry ide till et bästaste inlägg sen, så håll ögonen öppna va ;)

SVÄLJ GRÖTEN OCH HÅLL KÄFTEN



Har gått en hel del kommentarer om att jag skulle härma Egoina. Vet ni inte vem hon är? Nja det vet knappt jag heller, om jag ska vara ärlig. Har kanske besökt hennes blogg 1 eller 2 gånger, och det var ett tag sen. Men jag fick uppfattningen om att hon skriver mer om vitsar och skämt. Dvs roliga historier osv.. Inget mer med det liksom. Sen nu får jag kommentarer som faktiskt svider lite i min stolthet att läsa. Liksom jag tycker att min blogg är bättre än Egoinas, jag skriver bättre inlägg, med mina åsikter och sånt. Och jag vet inte hur många humor bloggar det finns, kanske bara är jag och Egoina? Hmm.. Men en sak som tål att tänkas på är.. Hade jag startat en modeblogg istället så hade ingen påstått att jag härmat varken Kenza eller Blondinbella, right? Det är konstigt.. Och varför är det så?

Men som sagt, mitt syfte är verkligen inte att härma, eller efterlikna Egoina, nej fyfan i helvetes jävla fans fan! Jag är alltid mig själv, och så kommer det förbli. Och ni som tycker annat, får gärna kommentera det, men jag tar inte åt mig och jag hänvisar er till detta inlägg, läs det ett par gånger så sparar ni både på min och eran egna tid!

Hoppas att ni fick lite klarhet iom detta inlägget bitches ;)

 


HITLER, EN SKÖN JÄVEL


HISSAR ELLER DISSAR DU MIN BLOGG?

Nu får ni vara helt ärliga. Vill ha kommentarer från hjärtat nu, då jag har fått både negativ och posetiv respons angående min blogg. Så nu är det upp till er, hissar eller dissar ni min blogg?


DUMMA EMOSAR...

Jag har grymt bra självförtroende, det har jag haft enda sen jag föddes.. Om man ska tro mina släktingar. Jag var den glada, spralliga, nyfikna, frågvisa lilla ungen, som gärna stod i centrum. Och så är det verkligen fortfarande. Älskar att bjuda på mig själv och jag skiter i om folk skrattar med mig eller åt mig, vad är skillnaden?

Men jag tycker grymt synd om människor som inte har något självförtroende, som går runt dagarna i ända och bara hatar, hatar, hatar och återigen hatar. Vad är vitsen med det? Kanske är det så, att likaväl som jag vill ha uppmärksamhet 24/7 när jag står i centrum, så kanske dom med vill ha uppmärksamhet, men den motsatta? Ni vet omvänd psykologi.. Okej visst vet jag att omvänd psykologi inte har med uppmärksamhet att göra, men tyckte orden lät fina tillsammans med min mening mohaha..

Nej men seriöst, hur kan det vara så? Att en del människor väljer att se ut som något jävla miffo från någon underjordisk planet? Och skruvar upp sin dödsmusik, skär sönder sina armar och dricker sig hög på energidrycker? Vad har dom för problem? Det kan ju inte vara att dom bara vill ha uppmärksamhet.. Eller?
Vet ni att det förresten är emosarna alt fashioncoresen som gjort så att energidricka tex Redbull inte får säljas till icke myndiga på en del affärer? Hmm där har ni något att bita i va? Emosarna drack ju säkert 100 Redbulls  om dagen, vart lite små höga och kunde springa jorden runt om dom ville. Så inte konstigt att ICA satte ett förbud.. Jag menar stackars negrer i Afrika, om dom får syn på ett emo, dom tror väl att helvetet är nära om dom får syn på en flock emos. Eller?

Glöm inte mitt motto när ni läser den här texten.. "Bloggen bör läsas med en nypa salt och.." ;)



Följ min blogg med bloglovin

SVAREN DEL 1



1.Hur gammal är du?
SVAR: Hur gammal tror du att jag är? haha..

2.Vad fick dig att börja blogga?
SVAR: Hade en blogg tidigare.. Som jag tog bort, och nu gjorde jag den här och tänkte att min personlighet skulle få synas mer denna gång, vilket jag har lyckats med tkr jag ;)

3.Favoritfärg?
SVAR: Oj, det vet jag inte hehe..

4.Favorit djur?
SVAR: Katt, utan tvekan!

5.vad är din favoritchoklad?
SVAR: Hmm.. Marbou är den bästa ;)

6.Hur lång är du?
SVAR: 1.68 var jag sist iaf xD

7.Vilken är din naturliga hårfärg?
SVAR: Detta är min naturliga hårfärg :



8.vad är din största dröm? :)
SVAR: Hm.. Har ingen dröm direkt, bara jag lever livet som jag vill och verkligen lever livet så blir allt till en dröm!

9.bästa minnet? :)
SVAR: Hela denna sommaren har varit ett minne för livet, oförglömmliga stunder..!

11.Vilken är din favorit artist:)?
SVAR: Oj älskar musik överlag, så har ingen favorit artist :P

12.Vad lever du för?
SVAR: Jag lever för mig själv, för att alla som jag älskar ska ha det bra.

13.Om du skulle beskriva dig med en låt - vilken?
SVAR: David Guetta ft Akon - Sexy Bitch, utan tvekan haha

14.Favoritaffär?
SVAR: Förut var det lätt GINA, men nu tycker jag att dom börjar halka efter lite..?

15.Vem är snyggast i hela världen?
SVAR: Dah, jag såklart? Haha nej då.. Men det finns så många snygga boys så att välja en går fasiken inte :P

16.vad gillar du för nån musik ? =D
SVAR: Gillar nästan all musik. Men dansbar musik, såsom hiphop, techno och trance ligger varmt om hjärtat. Rnb också såklart!
17.Har du gjort din bloggdesign själv?
SVAR: Ja det har jag!

18.Varför har du ett streck för ögonen?

SVAR: Denna frågan har dykt upp massor av gånger, kan ju iofs förstå varför ni undrar. Men det är så enkelt som att jag vill inte att mina bilder ska bli stulna, har varit med om det på olika sidor, att folk snor ens bilder och säger att det är en själv, så tröttnade på det. Därav strecket.

20.vad är det bästa du vet att göra? =)
SVAR: Festa, dansa, lyssna på musik, sjunga, vara med polare och blogga är det bästa jag vet :D


ÄTA BÖR MAN..

Nu blir det käk för hela slanten. Men vad vet jag inte än.. Blir nog nudelwok, mjau thats mah favorite! Sen ska jag vara lite mer aktiv och skriva lite roliga inlägg, yes ;) Och så ska jag ju ge er svar från frågestunden, det får jag inte glömma!

Men vi hörs strax och här får ni en fråga eller två att svara på:


JERRY PÅ ICA

Godmorgon babies! Allt bra idag? ♥ Här simmar det på som alltid! Känner mig ganska trött, menmen det är väl en bagatell man kan leva med antar jag hehe.

Har ni sett "nya" ICA-reklamen? När det är en männsika med downsyndrom som gästspelar? Haha den är så förbannat rolig. Satt och skrattade länge och väl åt reklamen. Grymt roligt, äntligen har ICA fattat vad humor är - Humor är som bäst när man skrattar åt andra, så är det ju. Inte sant? Och stackars lilla mongoliden vet inte att man skrattar åt honom, hihi lite lustigt? Oh ja! Han pratar roligt, ser rolig ut, skrattar roligt och är allmänt fett rolig. Håller ni inte med? Kanske har ni inte sett reklamen? Men det är lugna bullar, för jag har nämligen lirkat fram videon från youtube ;)


Jag hoppas att ni förstod ironin i min text ovan, detta är ju trots allt en humorblogg och syftet är att den ska tas med en nypa salt. SJälv tycker jag att det är strångt av Jerry, som han heter, att ställa upp i tv och visa, hur bra han faktiskt är, en stor och varm eloge till Jerry! Men nog skrattade jag, killen är ju förfasiken rolig!


LET'S GET DIRTY

I och med det här inlägget så är pågående frågestund här nedanför avslutad. Har fått en hel del frågor och ska försöka svara så gott det går! ;)

Nu blir det lite dirty talk här, ska nämligen snacka om sex nu. Så ja, håll i er och täck över små barns ögon haha.
Det finns dom som sparar sig till äktenskapet och är lyckliga oskulder tills dom är sisådär 50+ ? Sen finns det dom som förlorar sin oskuld när dom är kring 12. Och alla andra randoms har antagligen sex kring 15-16 års åldern.

Okej, där har ni min egna statestik, jag själv förlorade oskulden vid en ganska tidig ålder, vilken det säger jag inte, feel the pain! Men något som jag råkat ut för är elaka kommentarer från tjejer. Är man på fest, på skola, ute med polare.. Ja i princip varsom helst. Så får jag lätt fula blickar och huggande ord. Egentligen bryr jag mig inte om vad tjejerna säger, men ändå det är en jävla princip sak. Vad är det dom säger då? Jo dom felsta tycker att jag är lösaktig, slampig, horig, lättknullad, ja kalla det vad ni vill. Och varför säger dom så? Jo dom flesta är fula, patetiska och tråkiga. Såna som aldrig släpper till, såna som aldrig ens behöver släppa till för att dom inte får chansen till det.

Är det skamligt? Ja faktiskt. Och vem gör fel? Jag har sex för att jag älskar sex, dom är dum mot mig för att dom hatar sig själva? Dom gör fel och borde dra sig i kragen och skaffa sig en attityd.


(Haha min fot kan ju få bli känd den med..)


DÅ KÖR VI PÅ EN FRÅGESTUND

Puh.. Hej bloggen. Nu tar jag en paus från allt kommentars svarande hehe.. Har fått tusen kommentarer känns det som, men givetvis är det ju inte så :P Tänkte köra på en frågestund, så ni får fråga mig om vad ni vill.
Ska vara mer aktiv sen, men just nu har jag inte riktigt tid. Så ställ en massa frågor NU! ♥


 


EN GLAD LITEN JÄVEL

Godmorgon på er söta små älsklingar! Idag är jag lycklig, jag är med på mest aktiv listan, jag har över 500 unika besökare right now, och klockan är bara ett. Och ja, It's a good day helt enkelt. Tänkte ge en anonym liten bitterfitta svar på tal nu i detta inlägg. Beredd er för krig! Haha nej då!

SVAR: Nej men gud vettu, jag är så jävla äcklig och pervers. Det är ju verkligen jag som försöker våldta tallriken (läs i inlägget under så fattar ni haha) och det är verkligen jag som svankar. Nix inte just nu va? Och självklart brukar jag stoppa upp kvistar, småa pinnar och annat litet men runt i hennes bak, det gillar kissen. S J Ä L V K L A R T gör jag det. Haha eller inte va. Bilden och texten där till var humor, något som du inte tycks veta vad det är. Älskar båda mina katter och gör dom inget dumt, aldrig!


(I'll never hurt you cutie! ♥)


STROPPAR OCH KÅTNISSAR

"..För den delen tror jag att du älskar mig men vågar inte ta steget helt ut att visa att du gör det för att du är rädd att vara ensam och bli sårad.."

"..Wanna play..?"


- Vafan är det med killar egentligen? Samtidigt som en kille skriver i ett desperat försöka att få tillbaka mig så skriver en annan ett kåtiskt sms där killen vill leka med mig och köra in sin slang i mig. Visst, kan det vara en aningen smikrande om en kille är så desperat i en att han faktiskt tror att jag älskar honom och självklart behöver man lite kuk sometimes, men att låta psykiskt sjuk och vara alltmänt otrevlig och enbart se en som en fitta att utsöndra sin njutning i gör mig irriterad. Dessutom är klockan 00.50 vilket säger en hel del.. Nu alla stroppar och kåtnissar är i farten eller?


Och katten får stå för bilden, då hon brukar vara kåt. Här ser ni henne med att våldta en tallrik.


NÄR BRUKAR NI SOVA?



- Själv så varierar det där grymt mycket. Ibland går jag och lägger mig tidigt, ibland senare. Beror på hur trött jag har och vad jag har att göra och vem jag är med, eller om jag är själv. Så det är väldigt varierande.

Själva då? När går ni och lägger er? :)

BAJSNÖDIGA KOMMENTARER


- Visst är det alltid lika smikrande och värmande med såna här kommentarer? Knappast. Är så less alla spam kommentarer, handlar det inte om ynkliga veckansblogg tävlingar så är det frågestunder. Jag menar, om jag inte läser en blogg, liksom följer den varför ska jag då rösta på den i olika tävlingar? Då vinner ju fel människa, right? Och sen det med frågestunder, känner jag dig inte vafan har jag att fråga då? Visst kan man väl slänga in en fråga men då finns det risk för att den lyder såhär: "Äter du bajs?" Eller kanske såhär: "Brukar du slicka din egna fitta..?" jag menar, skärp till er.

Från och med nu tar jag inte emot någon som helst spam, vare sig det gäller reklam för din blogg, tävling eller frågestund. Capisch?

Och ni som inte skriver bajsnödiga kommentarer ni är faktiskt skit gulliga och underbara, många pussar till er! ♥

VÅLDTÄCKTER, MYT ELLER HEMSK VERKLIGHET?




I Sverige kryllar det av otäcka våldtäcksmän,
om man ska rätta sig etfer statestisken iallafall. På tv och i tidingar så babblas det om våldtäckter. Men hur allvarligt är det egentligen? Kan väl inte sitta och säga att jag är någon expert på detta området, men jag vet att alla våldtäckter kanske inte är just, våldtäckter.

Var med om att en bekant till mig vart "våldtagen på en fest" men det var ett fall som tåldes att krypa lite längre in på, faktiskt. Det visade sig att tjejen i fråga hade varit på killen under kvällen, han hade självklart uppfattat det som om hon var på ren svenska kåt på honom. Så han ville ha sex, tänker er själv.. Man har en fet balle som är hårdare än järn och inte får fitta? Klart han ville knulla. Men tjejen var oskuld och vart osäker.. "Ska jag verkligen låta han ta det 'dyrbaraste' jag har?" Ja skulle han verkligen få det? Nja.. Hon ville nog inte längre och dessutom så hade hon nyktrat till sig och såg att han var ju inte så snygg som spriten faktiskt hade gjort honom någon timme tidigare...

...Så vad händer? Dom har sex. Men hon säger varken bu eller bä till killen. Och hur slutar det då? Jo dagen efter får han en fet anmälan och en jävla massa problem. Och alla vi andra trodde ju att han var ett svin, tills tjejen sa sanningen. Så jag kan säga att långt ifrån alla "våldtäckter" är så seriösa och gryma som dom kan låta. Och det är fel av tjejer att utyttja killars underlägsenhet gällande detta, vill man inte ha sex? Säg det då, och inte ett dygn efter.

Nu riskerar jag kanske att få skit? Hmm.. Well like I should care? ;)

TILL MINA LÄSARE


MEN HEJ PÅ ER

Hello mina små schlyyns haha, nej då. Men hej på er! Hmm.. Vart ska man börja? Min blogg som ska vara skrattande och grymt rolig har spårat ur kan jag tycka. Dom senaste inläggen har varit vad ska man kalla det..? Deprimerande? Ja deprimerande har dom varit. Fan kan ju inte sitta här och göra mina läsare deppiga, nej det går då verkligen inte för sig! Så nu ska det bli ändring, ska rycka upp mig, uppdatera mer, svara på era frågor och era kommentarer och framstås om den goda bloggerska jag faktiskt är.

Ska klura ut ett ämne som jag kan skriva om.. Ni vet göra ett roligt inlägg av ett seriöst och viktigt ämne, sånt är smarrigt tycker jag ;)

Och tack för alla fina kommentarer, ni pushar mig ni, fan va fina ni är! ♥


( A heart from me 2 u! <3)


THE WORLD OF A BROKEN HEARTED GIRL


Och vad är detta för bild nu då? Jo det är en bild som jag satt ihop som ett kollage. Ni får väl klura ut själva vad bilderna föreställer och varför jag har dom. Men kan ju säga som så att nu är det inte bra, verkligen inte alls bra.


I JUST DON'T KNOW YOU ANYMORE..

Det känns som om jag inte känner min bästa vän längre... Jag och min bästa vän, vi kunde sitta i timmar och snacka om hur våra liv skulle se ut i framtiden, vad vi tillsammans skulle göra och sånt. Våra tankar var alltid delade och i princip likadana, vi tyckte som varandra (våra åsikter var lika, vi härmade inte varandra eller så..) och man kände verkligen att det var hon och jag, föralltid och ingen eller inget skulle kunna krossa det band som vi hade. Nu, ett tag senare så ser jag tillbaka på den tiden och inser att allt vi pratade om bara var fejkat naivsnack utan varken rim eller reson. Eller jo, man trodde ju på det då, men nu inser man inte att det är samma sak som det var då.

Jag känner verkligen inte igen min "bästis" längre. Hennes åsikter har helt plötsligt blivit bortom allt, hennes tankar är inte tankarna som jag känner igen, hon har blivit en annan människa. Varför? För det första så har hon väl bara förändrats, men jag menar jag har känt henne sen hon föddes i princip och en sån drastisk ändring kan man inte kalla för en förändring. Hon har blivit totalt annorlunda. Och allt började när en viss kille kom in i hennes liv.. Alltså jag blir glad för hennes skull, lycklig för att hon hittat kärleken och så, men hur kan man bli så annorlunda bara för att man funnit kärleken? Jag förstår det inte. Jag har haft många förhållanden, men aldrig har jag ändrat på mig eller blivit en annan människa bara för att jag är tillsammans med en viss kille, aldrig. Så att hon är så vek och viker sig dubbel för en kille, gör mig fundersam.

Och jag tänker inte vara den som alltid finns där, när det går åt helvete. Man kommer till en del val i livet och man kan inte äta upp kakan och samtidigt ha kvar den. Jag tänker inte vara hon som ger men aldrig får, inte en chans. Sånt är jag alltför bra för.

Så nu ska jag börja på en ny start. Jag har tankar kring att flytta tillbaka till Stockholm, byta umgängeskrets, se nya människor och börja om från ruta ett. Det känns som det enda och det bästa jag kan göra.

NEJ JAG ÄR INTE DÖD HAHA

Hejsan alla fina! Usch va hemsk jag känner mig.. Inte uppdaterat på ett bra jävla tag alltså.. Usch.. Men nu är jag back igen och det känns underbart kan jag säga! Min älskade blogg får inte gå i spillo, nejnejnej!

Så nu ska jag svara på kommentarer sen kommer sköna, roliga och underbara inlägg ;)


(En väska som är saknad, RIP haha xD)


NI ÄR GULLIGA NI

Tjabatjena era fula jävlar! ;) Haha nejdå, ni är säkert super söta hela bunten hihi.. Dålig update idag? Jo tack jag vet, men det är inte lätt att vara en upptagen kvinna alltid. Idag har jag umgåtts med vänner, tagit det lugnt, tvättat kläder, ätit lite mat och annat vardagstrams. Men nu ska jag vara hemma bitches, så nu blir det uppdatering, eller lite mer än tidigare idag iallafall.

Det är så härligt att det man skriver uppskattas och kommenteras, alla fina, utförliga och alldeles underbara kommentarer gör en helt varm och lite små hög inombords, skit härligt! Det uppskattas grymt mycket från min sida, att man skriver inlägg som faktiskt läses och berör. Underbart hörrni! ♥

Minns ni designtävlingen jag hade? Har dragit en vinnare, det var inte så många som var med, men slumpen fick ändå avgöra vinnaren! Så vinnaren är..

Vinnaren kan kontakta min blogg mail: [email protected] så jag får din mail och så kan vi disskutera hur du vill ha din design osv :)


NÅGON HAR VISST BLIVIT FRISK..

Godmorgon älsklingar små! Vet ni en sak? Efter två nätter med dåligt sovande, med feber som gör pannan bränhet och med en hals som borde dra åt helvete så har jag inatt sovit som en gudinna, inte haft någon feber och halsen? Vad hände med den? Jo den är nästan helt bra och det känns så underbart! Så nu kanske man kan börja göra något med sitt liv igen, efter ha haft livet avstängt i två dagar så finns det en del som ska göras! Men ska ta det lite lugnt, då jag inte är helt frisk än..

Här märkt här på bloggen att många är just förkylda och vad kan det bero på? Dels så träffar man klasskompisar, andra människor som är på skolan/jobbet som man inte träffat på ett tag, baciller sprider sig fort. Sen så underskattar många hösten och går omkring med sommarens plagg och det är ju inte vidare smart, men jag tillhör en av dom som inte riktigt vill släppa taget om sommarens klädsnyggingar hehe.. :P


I WISH IT WERE YOUR HEART INSTEED

Jag har ju en pojkvän, en kille som jag verkligen älskar.. Men innan honom så fanns det en kille i mitt liv som fick mitt hjärta att slå minst tusen extra slag. Våran kärlekshistoria slutade när han i februari blev häktad och inlåst i fängelse. Och trots att han har ett kriminellt förflutet och var kriminell när jag var med honom, så var han den finaste och mest underbaraste människa jag nånsin träffat, han var sig själv alltid och det är något jag värdesätter högt. När han sen åkte in så vart jag helt nere, gick in i en period som bestod av deprimerande och värdelösa dagar. Min själv var som såld till honom och det värsta var att jag visste att han kände samma sak.

Sista gången jag såg honom innan han åkte in i fängelse så sa han ord till mig som får mig att inte kunna släppa taget om honom riktigt och jag vet inte hur jag kommer reagera den dagen då jag får träffa honom igen, kommer mina känslor värmas upp igen? Eller kommer jag bara leva vidare utan att tänka på honom? Jag vet faktiskt inte.. Jag vet bara att jag blivit så otroligt sårad pga honom. Han kommer ut i slutet av mars och som sagt vet jag inte vad jag ska göra..

..Och jag vet egentligen inte varför jag skriver det här, antar att jag bara behöver lätta på hjärtat lite..



JA JAG HAR ÖGON

Haha.. En del har undrat hur min ögon ser ut och ja hur ser dom ut då? Jag har ju gjort mina ögon anonyma genom att inte visa dom och det gör jag av några enkla anledningar, jag vill vara anonym, eller iallafall lite grann, sen så har jag varit med om att mina bilder blivit stulna och folk har sagt att det är dom osv, fast att det är mina bilder och det, ja det är ju sjukt, men så lever vi ju i en sjuk värld också! Men tänkte dela med mig av header bilden till er, så ni får se att jag faktiskt har ett par ögon och inte är någon mongolid snorunge utan liv haha :P


LENT FÖR MIN ONDA HALS..

Ni kan inte ha ungått att läst att jag är förkyld, att min hals är ett helvete osv.. Så därför har jag fått försöka klura ut vad jag kan äta när min hals är såhär. Och jag kan inte heller dricka något, har jätte svårt att svälja så att dricka och äta är nästan omöjligt, men så kom jag på att yoghurt är ju jävligt gott och det tillsammans med rispuffar är ännu godare. Så jag tog fram hallon yoghurten och rispuffarna och vet ni? Det var så underbart skönt för halsen, leenade liksom, så det ska ni definitvt testa om ni som jag har drabbats av höstens flunsa. Nyttigt är det ju också ;)


IT AINT EASY

Godmorgon schtekers! Allt bra? Med mig är det förjävligt, förkylningen är inte alls bättre och min hals, shit min hals asså.. Den är helt fucked up! Kan inte svälja och då kan jag ju varken äta eller dricka, att andas gör ont till och med, så ja tyck grymt synd om mig haha :P

Igår tycker jag att min update var lite kass, faktiskt.. Men jag var sjuk och är fortfarande så det blir nog inte mer uppdatering idag än vad det vart igår, men även solen har ju sina fläckar right?


(Katten på bilden är inte min katt, men jag har fotat :P

)

IT WILL MAKE YOU KÄND

Just nu så kryllar det ju av bloggar bland cybervärlden, en handlar om mode, en annan om "livet som Barbie" och den tredje om vardagsbetrakelser.. Jag kan ärligt säga att jag tycker faktiskt att bloggarna som finns nu är så tråkiga.. Okej kanske inte alla, men merparten. Det är så tråkigt att folk inte kan komma på något eget, iallafall något litet? Antigen är det mini Kenzor eller Kissie kopior som sprider sina tankar på nätet..

Självklart får ju alla blogga om exakt vad dom vill, men det är tråkigt att folk ska härma varandra hela tiden och som det är nu så kan ju vilken jävla random blogg som helst ta sig till toppen.. Vi kan ta den där "Amandavardet" hon har väl åkt upp på listorna på en räkmacka eller hur? Vad jag har hört spamade hon sig till toppen, rätt? Nej.

Sen har vi Kissie, tjejen som påstår att hennes attityd på bloggen inte alls överrenstämmer med hur hon är In Real Life.. Vad ska man tro? Jag tror att hon är minst lika patetiskt IRL som på bloggen för man kan ju inte smutskasta sig själv så som hon gör via sin provucation om man verkligen inte är så.. Eller ingen normal människa iallafall.

Det verkar vara en kändishets just nu, alla ska ta sig till topparna, på ett eller annat vis, är det rätt? Nja kan jag inte tycka. En blogg ska vara intressant, så att man självmant letar upp den, tycker åtminstone jag.
Så hur ska man nu göra för att nå topparna?


VAD KAN DETTA VARA?

Känner mig lite bättre, men det är inte mycket. Min hals gör så ont att bara andas är en jävla möda, huvudet dunkar och det värker i hela kroppen. Snoren rinner också, men det kan vara för att jag nyss gråtit hehe.. Såg på Ghost Whisperer och herre jävlar va det är bra! Jag har alltid trott på spöken eller andar eller de döda eller vad man nu ska kalla det, har dock aldrig varit med om andling närvaro, men jag tror definitvt att det finns. Och på GW så är det ganska så sorgligt faktiskt, när dom ska "cross over" lämna jordelivet och åka till ljuset, himlen eller vad det är för något. Det får mina ögon att tåras, oh yes. Är faktiskt väldigt blödig av mig och lika lätt som jag har för skratt så har jag lätt till gråt. Men det är skönt att man kan få ut sina känslor, annars vore man väl ett depirmerat, sönder skuret och självhatande EMO eller vad tror ni?

Det är ju jävla skit att man blivit sjuk säger jag bara, kände igår att jag hade ont i halsen men trodde det berodde på en helt annan sak (**** ***) men så var väl inte fallet då, I guess. Jag som ville ut och fota lite mysiga höstbilder idag, usch va le jag blir. Men förhoppningsvis så är jag piggare imorgon, och då ska det bli foton.

Ni vet designtävlingen jag har? Klicka här för att komma direkt till den. Tänkte avsluta den imorgon, så om ni vill så kan ni fortfarande delta! :)


Nu över till något helt annat..


Kan ni se vad bilden ovan ska föreställa? Det föreställer döda fiskar. När jag och några till var på v-kusten i sommras så gick vi en liten promenix vid en hamn. Rätt som det var så blänkte det till och vipps, så såg jag det här hemska och minst sagt äckliga synen. Vet inte varför så många fiskar låg döda just där, men några trodde att fiskebåtar slänger ut dom fiskarna som inte går åt eller är förstörda sådär.. Vem vet?

I'M PRETTY FUCKED UP

Det är med trötta fingrar jag skriver.. Godmorgon. Har åkt på en redig förkylning kan jag ju säga, och kanske ska jag skriva som alla andra bloggare gjort när dom blivit sjuka? "Hjälp jag kanska har fått Svin influensa?" Haha nej det tror jag verkligen inte att jag har fått, men skulle jag mot förmodan ha råkat ut för den dödliga baskilusken så överlever jag lätt, haha tror faktiskt inte att vanliga och friska människor kan dö av den, så jag är inte ett dug orolig. Men är ni?


WHEN LOVE TAKES OVER ♥

I'm staying here, I ain't going no where
All I need is you


MACKA OCH B-COLA

Nu har jag ätit två mackor och druckit en halv burk b-cola, ni vet såndär halväcklig cola från willys :P Men min ena katt vart också sugen på macka när hon såg att jag åt, så hon fick smaka lite med, visst är jag snäll? Sometimes yes! ;)


(Höll i en bit macka och min katt ville ta den, hehe sötnosan <3)


HOLD ME TONIGHT

Idag har jag verkligen inte mått bra.. Sov till halv 2 på dagen, har inte ätit något, har bara suttit med datan och sett på tv, har inte ens orkat röka.. Mår piss! Det tär verkligen på krafterna att åka färja haha! Men allt har ju en baksida, även det vilda partylivet ;) Men nu ska jag köra mackor, se på tv och så återkommer jag om en liten stund!


GUD, FAN OCH HANS SYSKON

Nu ska vi gå rakt på sak bitches, jag ska säga min åsikt om gud, fan och hans syskon haha.. Nej men ska snacka om kristendomen rätt och slätt. Tråkigt ämne? Oh ja, men hör får ni åsikter som kan vara grymt roliga ;)

Jag tror inte ett skvätt på det heliga, inte ett dugg, har aldrig och kommer aldrig göra. Enligt mig är Gud det största och sämsta påhitt nånsin, och bibeln? Kyss mig nånstans vad är det? En roman skriven av någon gravt korkad man i sina bästa år? Ja antagligen. Som ni ser så tror jag inte på gud och allt annat som hör där till och ärligt talat så förstår jag mig inte på dom som faktiskt gått på hela historien om himlen, helvetet, gud och hans älskling Jesus, nej dom människorna ser jag nästan ner på, eller nja ner och ner kanske låter fel? Men jag känner mig lite skrämd av människor som verkligen tror på det allsmäktiga, sjunger i talor, letar Gud på golvet osv, det är läskigt. Vad tycker ni?


(Haha en snabbt ihopslängd bild, dålig? Ja mycket xD)


KRYSSNING OKTOBER NOLLNIO

Tänkte att ni kanske ville veta lite om min kryssning som jag var på i helgen, med underbart sällskap! Här nedan visar jag lite bilder, men dock inga bilder på mig och mitt gäng, vi var faktiskt för snygga (för onyktra) för att visas på min blogg haha ;) Iallafall så hade vi det super skoj, träffade en massa nytt folk som vanligt när man är ute och åker sån där stor båt. Det mesta är för privat för att läggas ut här men som sagt vi hade grymt kul och jag kom väl inte i säng förän halv 6 igår morse, så nog var man trött igår alltid hehe..



(Tagen från bussfönstret den kalla morgonen :P)


(Från hytten)


(Dansgolvet yeah ;D)


(Vi satt längst bak, där var fönstret prickigt, lite snyggt ju ;) )


NU SKA DET TÄVLAS..


Som ni ser på bilden så tänkte jag starta en liten tävling för alla er, mina söta eller fula läsare haha.. Iallafall, tävlingen går ut på att ni kan vinna en design, gjord av mig i mitt Photoshop. Jag följer vinnarens önskemål om hur designen ska vara, den som vinner få skicka bilder till mig och jag gör designen.

Hur gör man då för att delta? Det är inte alls svårt, ni skriver en kommentar här att ni vill vara med och så sparar ni bilden ovan (högerklickar/spara bild som.. ja ni vet) och gör ett inlägg på din blogg att du är med i min blogg och tävlar om en design, inte svårt va? Så delta nu! :D

TAHDAH IAM HOME

Hola mi amigos! Nu är jag hemma igen, efter en tripp till the big city Stockholm och en festande natt på Ålands gungiga vatten.. Haha shit asså vad det gungade kring 1-2 på natten och nej det berodde inte på mitt onyktra tillstånd, utan det var verkligen som om man var helt yr i huvudet, som man hade något fel eller liknade, lite scary faktiskt. Men nu ska jag svara på kommentarerna jag fått medans jag varit borta, sen kommer det några bilder och så från helgen :)

MÅNSAN, SOFFA, SEPERATIONSÅNGEST

Puh.. nu är jag klar med det mesta, ovanligt snabbt för att vara en segskit som mig, men det är väl tur det så hinner jag blogga litegrann då ;) Just nu är det kaotiskt in ma building.. Vi har nämligen fått nya soffor, så nu ska dom gamla bäras ut och dom nya bäras in tror ni att jag hjälper till? Nej inte det minsta, jag sitter som klistrad i min gamla favvosoffa och muttrar lite smått för att min älskade soffa ska bäras ut och slängas på tippen.. Så det får dom fan i mig klara själv, ska dom hålla på och byta hit och dit så får dom helt enkelt fixa det på egen hand.

Men visst är det så, att man blir lätt förälskad i saker som man alltid haft? Eller alltid och alltid, men ett tag iallafal. Då blir det lätt så att man fäster sig vid sakerna och vill alltid behhålla dom, det är en lite små konstig bedrift vi människor har, tycker jag då. Vad säger ni om den här saken?


(Och min ickedryga månsa får stå för bilden och mina fingrar då hehe ;) Btw, så ser ni min älskipälski soffa, något ful, men ändå.. Insidan som räknas right? haha.. )


MORNING TEDDYBEARS

Godmorgon teddybears! Eller morgon och morgon, kanske är lite fel ordval? Nåväl, shit the same jag har nyss vaknat och då är det morgon för mig. Usch idag kommer det bli en såndär stressig dag, IGEN. Ska packa, köpa saker, göra en hemlig grej och allt sånt där. Imorgon bär det av till stockholm, jag och några till ska ut och åka bigboat, om ni förstår vad jag menar ;) Och det ska bli ytterst skojsigt!

Så idag så kommer nog bloggen hamna lite i skymundan pga mina vardagsbestyr, men sånt är livet, right? Hoppas ni älskar mig ändå ;)


118100 - DOM HAR VETT I SKALLEN DOM ;)

Haha right, nu luktar det snart fjortisbloggare om mig.. Men var bara tvungen haha.. Skrev till 118100 och smset löd likt följande "Skulle ni rekommendera kanskeenblogg.blogg.se?" några minuter senare så fick jag detta som svar: "118100 tycker helt klart att bloggen är värd att läsas. Inläggen är både roliga, välskrivna och sticker ur mängden. Innehållet är fantastiskt underhållande att läsa och hon som skriver den verkar ha ett otroligt intressant liv"

Så jag kan väl bara säga tack 118100 för dom fina, sanna och helt perfekta orden, mjaau ;)


DAMN, YOU ARE A SEXY BITCH

Enligt vecko-tradition så slappkikar jag på Big Brother 2002. Dels för att det bor en liten BB nörd i mig, men också för att dreglet i mungiporna tar tillfället i akt, då den snyggaste killen som tv nånsin visat är med där, vem snackar jag om? Sliskiga Benji? Eller kåta skogsmullen Kalle? Nja inte direkt, ingen av dom faktiskt. Inte heller "den gör goe" Peter eller macho Jacob. Så vilka finns det kvar? Jo Alex och Dominique, och vem av det är det då? Jo Domi såklart! Shit va snygg han är, jag blir helt till mig faktiskt när jag ser honom, så grymt sexig, raawr ;)

Men, det finns ett M E N, i dagsläget så ser han ut som en sliskig, pervers och kåt GUBBE. Ja han är nu en gubbe, då BB -02 spelades in för 7 år sedan så har hans utseeden åldrats en aning.. Här under kommer ett "collage" med bilder på Domi när han var i huset (bilder tagna från youtube.com) och den andra är hur han ser ut i dagsläget(?).


(Dominique i huset, bilderna tagna från et YT-klipp, deras musikvideo)


(Samma Dominique, fast några år senare, usch?)

THE SHIT WE CALL..


KISS MY FEETS IAM A IDOMINLOVER

Okej vem kan ha missat fjortis "trenden"? Ni vet den där schtekiga trenden, som inkluderar 'rosa läppstift' utsmetat med idomin, sönder blekt hår och tre meter långt löshår. Jag har kollat runt lite bland både dom yngre och dom äldre fjortisbloggarna och det är ju nästan skamligt.. Visst får dom väl se ut som några felfuckade mini grisar om dom vill, men kan dom inte ha lite hänsyn till oss som inte hakat på trenden? Jag menar.. Deras bloggar tex är ju kopior av varandras, och det enda bloggarna innehåller är ju trams om vem som skapade trenden till hobo-dressen (hobo=uteliggare och dressen=mjukisdressen som bla Dessie snackar 24/7 om) vem vill vara först med den dressen för det första? Jag tycker att det inte finns något fulare, sån hade min mamma när hon var tonåring på 80talet förfan.. Och för det andra så kan jag ju med bestämda ord säga att det varken var Pissie, Bajsie eller Prutow som kom på den trenden. Haha sicka nolifers asså.. Sen så är det mesta dom säger i sina bloggar bara skrivet av ren provucation, men det var en annan femma det.



Så tycker ni att det är sådär grymt jävla råsexigt att se ut så som jag ser ut på bilden ovan? Nja det tycker faktiskt inte jag. Även om bilden är redigerad så är den ful, skulle aldrig kunna blondera mitt hår till bristningsgränsen eller köra med rövsalva på läpparna, nja den salvan gör sig bäst i min sysersons rumpa haha!

BLOGG YA LATAH MATHAFAKHA

Sådär babes and boys, nu är jag hemma, men ska käka nu, ska käka fahitas som min morsa säger, ja hon är lite retard men på ett gulligt mamma sätt, ni vet haha ;) Jag ska alltså äta Faijtas som det heter! Men kommer tillbaka om en liten stund, med riktigt härliga, roliga och allmänt missbildade inlägg, så blogg ya latah mathafakha ;)


(READ AND LEARN, BIATCHES!)


KATTEN GÖR MIG GALEN

Godmorgon, godmorgon lalala sen kan jag inget mer på låten lalala haha.. Hur mås det? Själv så är det primas ballerinas, dock är jag en aningen stressad, ska ut och handla osv.. Så då ska man duscha, sminka sig och sånt där. Och så kanske man ska klä på sig också, det vore ju en fördel? Fast dom flesta har väl sett en tjej i underkläder förr, får man ju hoppas haha..

Min ena katt gör mig skogs tokig. Visst, det jag kommer berätta nu kanske ni upplever som gulligt, men tänker, jag får uppleva det 24/7. Kattfan följer efter mig, vart jag än går (LÄS- bokstavligen) och hon lämnar mig aldrig i fred. Som nu tex när jag sitter här och bloggar, så är det som om hon vet att jag skriver skit om henne i min blogg, för hon vill gärna vara med och trycka på tangenterna, charmigt? Inte det minsta. (PAUS, KASTAR KATTEN TILL ANDRA SOFFAN). Okej.. Nu kanske hon lämnar mig ifred, eller?







(Bilderna är kanske inte i värdsklass då jag tog dom som hastigast nu, men visst ser hon läskig ut? Ser småbarn detta inlägget, vänligen håll för ögonen, dom kanske blir skrämda till döds av denna lilla djävul? :O)

RSS 2.0