IS IT SOME NATTUGGLS OUTSIDE THERE?

Is it some nattuggls outside there? Själv så är man vaken, sneglar lite på Big Brother som går på TV400, dock så är det repris, men jag var så liten och dum när det gick så jag kommer ihåg nada från denna säsongen som sänds nu!

Jag sitter här, fryser, tänker och fryser lite till.. Kollar på termometern den visar -4.5 grader, och hösten är fasiken här nu asså. Man kan ju nästan säga vinter? För kallt är det, som fan! Gud vad jag hatar det här.. När man får flashbacks sen sommaren, då tänkte man inte ens på att det var sommar, man bara lät dagarna passera.. Och nu, nu skulle jag kunna ge allt för att få tillbaka sommaren. Men jag kan med säkerhet säga att den här sommaren har varit den bästa nånsin, inte bara för att jag träffade min pluttenuttesnutteputtetutte gull i sommras, utan även för att allt var verkligen underbart, bättre sommar kan man inte få.







 

Här är lite blandade naturbilder jag tog i sommras, kanske lite tråkigt, men det skiter väl jag i? It's mah blogg slyns! Hahaah..


GODNATT & FJORTIS Á LA ME

Nu ska jag se klart på oskyldigt dömd, sakna älskling och bara tycka synd om mig själv i soffan. Så vi får säga godnatt nu, för jag tror inte att jag kommer blogga något mer ikväll, eller kanske senare, sent senare och då sover nog ni flesta som söta små barn haha.. Så godnatt, sov gott och dröm sött!


(Bilden bjuder jag på, hackade på idomin trenden och vipps, fjortis á la me haha)

TJENARE KUNGEN

Min svenska favorit film kommer alltid att vara Tjenare Kungen. Den är så underbar, jag och min polare nörd kollade den när den var ny, vi hyrde den om och om igen, men tyvärr fick jag aldrig fingrarna hur arslet att köpa den, vilket jag ångrar nu i dag. Har inte sett den på flera år och vill verkligen sen den. Kollar klipp på YT och sången "Bara för mycket" som är med i filmen är bara för underbar.. "Jag ska lämna den här hålan med blåljusen på. Jag ska långt bort härifrån..." lalala.. Åh älskar den! Lyssna själva och älska! ;)


DARLING, COME BACK HOME

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och det är inte vilken musik som helst, utan såndär härlig och kärleksfull kärleks musik. Och då kan jag inte gömma tankarna, känslorna och saknade om min älskade pojkvän, han som är det bästa jag vet, han som får mig att vara underbart glad och lycklig när jag kanske helst bara vill ligga i sängen, gråta och dö.. Han som är prinsen i mitt liv och blodet i min kropp. Killen som är den bästa på jorden.

Men som i alla sagor så finns det lite sorg mitt bland all lycka, för som ni såg så skrev jag "Saknad" i början av inlägget och den saknaden grundas på att min kille inte jobbar här där jag bor. Han jobbar för ett företag som åker runt i överallt i Sverige, och just nu så är han 50 mil ifrån mig och vad tror ni att jag är då? Jo jag är grymt ledsen såklart. Och han kommer hem igen om ca: 3 veckor, och 3 veckor kanske inte låter så mycket, men när man saknar någon så är det så mycket mera än mycket..

Och det värsta är kanske att man inte riktigt uppskattar och tar vara på tiden då han är hemma, man tjaffsar lite, myser och gör vardagliga saker, vi har det bra och så när han är hemma, men ni vet.. Man tänker ju på ett annat vis när man inte kan träffa den man älskar varje dag och då man inte är med honom så tänker man såhär "Åh när han kommer hem, då ska jag tänka på varje sekund jag får vara med honom, jag ska ta vara på allt, säga dom där sakerna man inte säger så ofta.." ja så tänker iallafall jag och hur blir det med det då han är hemma? Jo det blir samma gammla visa, man är med honom, men gör inte det man innan tänkt.. Och varför, det har jag inget bra svar på, men när han kommer hem den här gången så ska jag göra något extra för honom, något kärleksfullt, romantiskt och fint.. Men vad? Har ni tips? ♥

 


SÅ KAN NI GÖRA MIG LITE GLADER..?

Nu ska jag sätta mig på balkongen och röka, snacka i telen och antagligen frysa ihjäl..brr..! Så medans jag är borta så kan ni väl göra mig lite glader och följa min blogg vi bloglovin? ♥

bloglovin <- Klicka här då va ;)

NÄR JAG OCH MINA POLARE...

...har tråkigt så brukar vi sitta och glo på emosar. Emosar, folkslaget som har blivit en egen liten religon. Eller emosar, nu sa jag väl fel? Eller? Det heter ju fashioncore (rättar mig själv) men vafan? Jag säger ändå emosar med risk att få hela befolkningen iklädd sår på armlederna och svart smink emot mig, dock rör det inte mig i ryggen.

Men som sagt, att kika lite på emosarna ibland kan vara grymt kul, inte för att reta dom direkt, utan för att se hur olik dom är oss normala, jag menar.. För det första dom hatar sig själva så till den mildaste grad att dom väljer att skada sig själva (jag skulle aldrig umgås med en människa som hatar sig så mycket, möjligtvis hjälpa den med första bästa numret till psyk, eller till verkligheten) och för det andra så är det bara ett fåtal som faktiskt hatar sig själva, dom flesta "hatar sig själva" bara för att få den berömda *trumvirvel tack* uppmärksamheten.. Suck eller vad säger vi? Såna människor ägnar jag inte ens en sekund till, eller ju här i bloggen så har dom nu fått sina sekunder in tha rampljuset, men inte mer, nej nej och återigen nej.

Jag tycker att alla ni emosar, smygemosar och andra hobo's borde skaffa er lite liv, eller iallafall försöka. Och ni som mår dåligt på riktigt här har ni numret till BRIS (Barnens rätt i samhället) 0200230230 och å BRIS vägnar så kan ni väl ge fan i och busringa, det är faktiskt till alla emosar jag ger detta numret ;)


IT's A MAKEOVER BABY

Sådär då har bloggen fått sig ett litet lyft då, yiihaa! ;) Vad tycks, fint, fult eller helt underbart? Det kanske till och med är groteskt fult, vad vet jag vad ni tycker? haha.. Så säg din åsikt!




EN RETARD BLOGG

Okej mina söta readers, nu kommer bloggen se allmänt retard ut då jag ska designa om, så då får ni ha överseende fuckers haha ;)

CALL ME 'LINNÉA BLOMMA'

- Ja vem fan är jag? Jo jag är hon som bara existerar i era drömmar, hon som alla älskar och hon som alla avgudar. Jag är den bästa av dom bästaste, som en prinsessa i världsklass.. Haha nja kanske inte precis.. Och om sanningen ska fram så vill jag vara lite sådär halv anonym, så så mycket smaskigt kommer ni nog tyvärr inte få veta om mig.. Men mitt namn är Bitch (med stort B) och jag heter slyna (med litet s) i efternamn. Nejnejnej.. Of course så är det inte mitt namn, mitt namn är däremot Linnéa (ja som den där rosa blomman) och efternamnet? Ja det säger jag faktiskt inte, men eftersom mitt förnamn är en blomma också, så kan ni gärna kalla mig för Linnéa Blomma, faktiskt ska det bli min syndonym (lr hur det stavas?) här på bloggen. Så ser ni "Linnéa Blomma" någonstanns här på bloggen, så kan ni ju ha i bakhuvudet att Blomma inte är mitt riktiga namn ;)

Men nu över till lite info om mig.. Som sagt så är jag lite anonym av mig, därför är det censur på mina ögon, vill inte bli igenkänd på stan, daah liksom? Haha.. Men jag gillar att driva med mig själv och människor runt om mig. Jag är grymt social och älskar att träffa nya personer. Älskar musik, fester och dans. Är något djup, vilket kan förvåna en del människor, då jag lever ett så glatt liv. Men man behöver inte vara en självdestruktiv emo för att kunna vara känslig och djupsinnad.


THA SNORUNGS I FARA

För någon dag sedan så kom jag och mi familia på att vi ska dra och stooorhandla. Så vi for in mot stan och passerade den enda korsningen med övergångställe. Och som alla välbildade VET så är övergångställe endast för gående, eller ja om man trycker på den där knappjäveln som alla skiter i att trycka på och det piper, ni vet? Då är det bara enligt lag som vi trafikanter behöver stanna.. Iallafall.. Vi for mot korsningen och jag såg att det stod två, något fjolliga, lite småfula snorungar vid kanten, och tröck på övergångsgrejsemojsen men dom hade cyklar och SATT på cyklarna, så precis när våran bil skulle passera så tro på fan att ungarna cyklade mitt ut i vägen (läs- samtidigt som dom råglodde på oss) min farsa som är något cool gav dom fingret och tutade.. Jag som är snäppet vassare öpnnade bilrutan och skrek "JÄVLAAA SNORUNGAR, STICK Å BRINN, LÄR ER VETT OCH GE FAN I ATT CYKLA DÄR NI INTE SKAAA..." Snorungarna vart antagligen dyngsur i byxorna, cyklade hem till mamma och berättade INTE att dom cyklat på ett övergångställe där dom inte får cykla..

Se bara vilka olyckor som faktiskt kan hända bara för att cyklisterna inte lärt sig trafikvett.. Herregud säger jag bara. Snart behövs väl körkort för cykel med, om inte allmänbildningen eller klimatförändringarna blir drastiskt bättre.


(BILDERNA PÅ BARNEN SAMT BILEN HAR INGET MED HÄNDELSEN ATT GÖRA!)

DET KOSTAR ATT LIGGA PÅ TOPP

Idag kära readers så har jag shoppat gärnet, men då man inte är någon Kissie, Dessie eller Paow så gapar mitt konto nu lite tomt och jag snyfftar lite, för det kostar att ligga på topp.. Gjorde av med drygt 4000 :- tänk... 4000.. Det är grymt mycket pengar egentligen, typ en månadshyra ju. Menmen har ju fått grymt snygga kläder nu, härligt ;) Tog faktiskt bilder på mina nya vänner (kläderna haha) men då min kamera är dålig som fan, så vart kvallen inte alls bra.. Så det skiter vi, ok?


MED FRUSNA OCH SMUTSIGA ANDETAG


EN KÅT LITEN BART (?)





Haha kalla det dålig humor, eller mycket fritid..men visst var det iallafall lite skojsigt? ;) Haha.. Gjorde ett litet ihopklipp av The Simpsons, som för övrigt är en av mina favvo serier, det finns inget som piggar upp så mycket som ett avsnitt Simpsons! Eller vad säger ni? Att vara eller inte vara Simpsons fan?

FÖRSVINNER HÖSTEN OM...

...jag håller för ögonen?

Okej, finns det något värre än hösten? Enligt mig så har dom som gillar hösten något större fel med sin hjärna, eller så är dom albinos och inte tål sommarsolen. För hösten är bland det värsta som finns, även om jag är ett september barn som har min egna lilla födelsedag i september så kan jag inte med hösten.



Löven försvinner, dom blåser i väg med vinden som är förbannat jobbig nu på hösten, träden blir kala och alldeles, ja alldeles tråkiga och nakna, fryser dom inte? Det skulle jag göra. Hösten är som "kaffe utan socker, eller som kärlek utan pussar.." ja det säger väl en hel del? Eller? Ja det gör det. Så joinar ni min världskända klubb "HATA HÖSTEN"? Klart ni gör haha ;) Nej men seriöst, vad är bra med hösten? Visst kan det väl vara lite sådär pyttlite mysigt när man sitter inne, ser någon skräckis med sin älskling, tänder några eller en massa ljus och bara gottar sig under en filt -MEN jag ligger hellre på en strand, schteker i solen och festar med polarna en ljum sommarkväll, absolut!

Vad tycker ni, är ni en höstdiggare och strider mot mina åsikter haha?

NUMBER ONE

Hejsan, första inlägget i min nya blogg, lite härligt faktiskt ;) Nej men ärligt kul att ha en blogg, här kommer ni hitta lite smått och gott, kommer skriva en hel del om allt och inget och titt som tätt som kikar det nog in en dikt eller två här.

Jag vill fokusera på en blogg som sticker ut från bloggvärlden, verkar som att bloggandet idag går ut på att vara så lika varandra som möjligt? Men så ska inte min blogg vara. Här kommer ni hitta egenfotade bilder, tankar, blickar ur min vardag och roliga tips om design, mode och annat smarrigt. Så kika in i min blogg så ska vi se om jag kan göra dig nöjd ;)

Dock så ska jag finputtsa designen en aning, och som den är nu är lite som en "reserv" då jag är ganska så trött just nu, en bättre design will come, in the future ;)

RSS 2.0